Bulgaria

Bulgaria

Подобряването на здравето и качеството на живот е едно от основните предизвикателства в световен мащаб днес. Като глобална биофармацевтична компания АстраЗенека има значим принос за откриването, разработването и маркетирането на пазара на иновативни медикаменти във важни терапевтични области като сърдечно-съдови заболявания, диабет, онкология, респираторни, инфекциозни и автоимунни заболявания.

В България АстраЗенека присъства повече от 45 години в лицето на своите предшественици Zeneca PLC и ICI, и е една от динамично и бързо развиващите се компании пред последните години.
През август 2000 г. АстраЗенека откри научен отдел за клинични изпитвания и в България.

Екипът ни се състои от 115 професионалисти, изповядващи духа „Аз мога”, ориентирани към резултатите, с потенциал и желание за развитие, с високи нива на ангажираност и увереност в изпълнението на стратегическите цели на компанията.

В България АстраЗенека разгръща социално-отговорни инициативи, насочени към подобряване здравето и качеството на живот и разгръщане потенциала на младите хора. За своите проекти, компанията е удостоена с редица престижни награди - Бизнес Оскар за “Най-добра програма за Корпоративна социална отговорност в Европа” на международни бизнес награди Стиви, Национален шампион и носител на отличието Ruban D`Honneur в категория „Работодател на годината” от Европейските бизнес награди, „Инвеститор в обществото”, “Инвеститор в човешкия капитал” и „Маркетинг, свързан с кауза”, награди за отговорен бизнес ежегодно присъждани от Българския форум на бизнес лидерите и др.

Компанията е удостена с приза „Най-добър работодател в България” през 2008, 2009, 2012 г. , като през 2010 е отличена Топ 5 от Най-добрите работодатели в Централна Източна Европа.

Ангажиментът ни за конкурентноспособност върви ръка за ръка с основополагащите ценности на компанията ни - интегритет и високи етични стандарти, откритост, честност, доверие, научно лидерство и предприемачески дух.

Bulgaria Code of Conduct (PDF 477kb)
Global Policy on Data Privacy (PDF 157kb)
Global Policy on EI (PDF 277kb)

Контакти

АстраЗенека България
бул. Драган Цанков 36
1057 София
България
тел.: +359 2 44 55 000
факс: +359 2 971 11 24

email: reception.sofia@astrazeneca.com
www.astrazeneca.com/Bulgaria

За да адресирате молба за дарения или спонсорства, моля попълнете приложените форми и изпратете на посочения адрес:

  • Продуктови дарения за болници с държавно или общинско участие
  • Непродуктови дарения или спонсорства за неправителствени организации или болници с държавно или общинско участие

Non Product Donation Request Form (PDF 433kb)
Product Donations Request Forms (PDF 337kb)
 

Терапевтични области

Продуктовото ни портфолио включва медикаменти в следните терапевтични области:

  • Сърдечно-съдови заболявания
  • Диабет
  • Респираторни заболявания
  • Онкология
  • Гастроентерология
  • Анестезиология

 

Нежелано лекарствено събитие

В случай, че имате съобщение за нежелана лекарствена реакция с продукт на АстраЗенека, моля, попълнете приложената форма NLS Form (PDF 597kb) и я изпратете на:

 

адрес: бул. Драган Цанков 36, София 1057
факс: 02/ 971 11 24
е - mail: SAESpontaneous.Bulgaria@AstraZeneca.com
 

Кариери

Присъединете се към нашия екип

Като една от водещите световни биофармацевтични компании, бизнесът ни е фокусиран в превръщането на добри идеи в съдържателни, креативни и работещи решения. И тъй като тези идеи се раждат от всеотдайни и компетентни професионалисти, ние търсим, привличаме и задържаме хора, които не само отговарят на настоящите изисквания за дадена позиция, а имат потенциал за развитие, ориентираност към резултати, научно, аналитично и стратагическо мислене, хъс, инициативност и споделят ценностите на компанията.

За да кандидатствате за работа при нас, изпратете автобиография и мотивационно писмо на адрес:
бул. „Драган Цанков” 36, СТЦ „Интерпред”, офис 801
e-mail: reception.sofia@astrazeneca.com
На вниманието на „Човешки ресурси”
 

София

АстраЗенека България
бул. Драган Цанков 36
1057София, България
тел.: +359 2 44 55 000
факс+359 2 971 11 24

Спешен телефон извън работно време + 359 879 828 428